Bir İnceleme sprey boya

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda sade ve ince bir görünüm sunar.

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile nispeten uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz tonlarda köşelere mevla tablolar kullanabilirsiniz.

Özel dizaynı sayesinde vahit yönetim ile kolayca 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu sefer olanakı sağlamlar.

çıplak gri duvar boyalı mekân dekorasyonu yapmak istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde evet da halınızın detaylarında hardal sarısını yeğleme edebilirsiniz.

Evinizde katıksız bir el halk etmek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri banko kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ahşap konsol kabilinden mobilyalar sayesinde şişman bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile möble ayakları üzere detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda belirgin gri, bej, krem rengi, kahverengi kabil renkleri tercih edebilirsiniz.

Beğendiğiniz ve satın ahzetmek istediğiniz mutfaklarımız yürekin bizlerle iletişime geçebilir, kaliteli hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Yaşam alanlarının en kesif kullanılan taksimmleri arasında belde meydan koridorlar lüp atmosferinde olabildiğince önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş yerleri olduğu yeğleme edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile beğenilen bir balans, canlı antrasit duvar boyas pembe ile ise yürekli bir kontrast yaratın.

Bu iki renk arasındaki kontrast, zarafetli bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve çokça aksesuar kullanma antrasit gri boya ihtiyacını azaltır. Hassaten, yağız renge gereğince antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla daha az maç olasılığınız vardır.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri kebir bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve döşeme malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara karmaşık bir hava kazandırır.

Antrasit, gri rengin yoğun tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya başlangıçlamıştır.

İçinde diğer tonlarla da dengeleyici bir ilke olarak kullanılan örtüsüz gri ton sür ton uygulamak isteyenler aracılığıyla sprey boya da sık pıtrak yeğleme ediliyor.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili üzere yoğun yeşil tonları, antrasit ile uyumlu kabil. Bu renkler tabii bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page