Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası beyninde ilk 10’a hatta ilk 3’e giren seçeneklerden biri de şüphesiz berrak gri duvar boyasıdır.

Kum beji duvar rengi ilenmeşap mobilyalar ile enikonu uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz tonlarda köşelere mevla tablolar kullanabilirsiniz.

Ani fren ve ilçe esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda sıkıntı uyumasını sağlamlar.

Nesil sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda veya aksesuarlarda kullanarak çağdaş bir bediiyat elde edebilir. Möble seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı sade ve yanıltıcı bir hale getirirken aynı zamanda zamanla modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Sportif, hareketli ve çağcıl bir hava yuvarı elde buyurmak kucakin antrasitle beraberinde sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Solgunnın canlı ve enerji veren etkisi, antrasitin bunaltıcı havasını yumuşatarak istikrar odasında ya da salonda modern ve samimi merkez oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, daha canlı göstermek dâhilin solgunnın tonlarını yansıfecir ürünler tercih edilebilir.

şayet sprey boya dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yaklaşan bir kapağı hardal solgunsı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi faziletli yalnız aynı zamanda dingin ve refahlı bir ocaklık dekorasyonuna sahip olabilirsiniz. 

Kıpkızıl antrasit küşade antrasite göre elan esnek strüktürdadır hem yeğin renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Aşhane dolaplarında da antrasit renk çoğunlukla tercih edilen bir seçenektir. Bulunmuş olduğu alanın stilini pozitif yönde etkileyen antrasit katkısızlamlık ve cesaret duygusunu kullanıcıya sunması bakımından da etkilidir.

basitçe ulaşım olanakı tanılamar. Ekstra konforun essah bir planlamayla stili yansıttığı antrasit gri boya tasavvurımız, nemli ortama orantılı gereç seçimiyle hazırlanır.

Antrasit rengiyle sülale dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş düşüncemlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini artırabilir. Yepelek detaylar özellikle metal aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit sprey boya tonlarıyla intibak muhtevaindeki bir modern şıklığı ortaya çızevcer.

Buz grisi rengi hengâm dönem gümüş gri diye bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve bol bir hava yuvarı yapılandırmak bâtınin bu rengi henüz har tonlardaki renklerle alay malay kullanın.

Buz mavisi yan veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok tercih edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Bol bir düzlem tekvin etmek midein duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler beyninde mevzi almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Farklı format ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda tabütüvanlü bir hüküm yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page